AZ IWC ÉS CARTIER VÉLEMÉNYES KERESÉSE replika óra

A SIHH-hét alatt szeretem ülni, élvezni a kávét, és nézni, ahogy kollégáink a koktél órákon keresztül mélyednek a Geneve fárasztó utcáin.replika órák Szivattyúzás darabokat tourbillions, ultra-vékony és az elkerülhetetlen perc ismételje meg. Nem a tipikus w & w ár, de rendkívül élvezetes bármely órás majom számára a pénztárcájuk méretétől függetlenül.

Ezzel nem tudtam segíteni, de az idei ajánlatot egy kicsit unalmasnak találom. A dolgok szelídnek érezték magukat. Több iteratív változás volt, mint bármi más… most fehér aranyban! haja vékonyabb! mindenhol megragadja…… kapod a képet. Most biztos, hogy nem gyűjtjük ezeket az órákat, és nem dörzsöljük a könyökét a vezérigazgatóikkal, de mégis az volt az egyetlen, aki unatkozott?

Fliegers. Pilóta. Aviatorok… Hány órát vizsgáltunk, írtunk róla, megvettük, megvettük, kereskedtük, próbáltuk, elveszítettük, találtuk, elfelejtettük és újra felfedeztük ezeket a kategóriákat? Sok. Sok óra. Ez az egyik leggyakoribb fajtájú nézet, hogy az innováció vagy az újratervezés gyakran-minimális mennyisége ellenére újra és újra új, régi és közbenső márkákat látunk. Néha írunk róluk, máskor nem… csak annyi.

De ez nem rossz dolog, különösen a megfizethetőbb áron. A legegyszerűbb, háromkezes vagy márkajelzéssel vagy dátummal nem rendelkező pilótafigyelő egy nagyszerű napi nézés. Tiszta és formális ahhoz,rolex replika hogy könnyedén viselni az irodában, elég erős és sportos legyen ahhoz, hogy hétvégén szórakoztató legyen. Megtalálhatják a találatot, és rákerülhetnek, jobban nézve a hegesedést, a szíjtól függően fel és le lehet öltözni, és sokan vízbe merülhetnek gond nélkül.

Természetesen bármi lehet felöltözve, túlságosan polírozva, és luxus darabként értékesíthető, és ez nem hagyja ki a pilóta óráját. Az IWC nem idegen a műfajnak. Heck, ők egyike az eredetinek… de a mai IWC messze van attól, ami egyszer volt. És azt mondom, hogy tudom, hogy valószínűleg sok rajongót fog megbántani, és nyilvánvalóan ellentétben áll a szó szoros értelmében minden más megfigyelő blog véleményével.

Most már több új pilóta óráját is kiadták… és bár nem hiszem, hogy egyikük megérte a kapott dicséretet, a XVIII. Majdnem 4 000 dollárnál ez egy általános pilótafigyelő, egy módosított Sellita automatikus és egy rettenetesen elhelyezett dátum. A 30110-es kaliberre vonatkozó információk egy kicsit ritkán fordulnak elő, de lényegében az volt, hogy egy újjáépített ETA 2892 volt, amely alapjaként váltotta fel a Sellita SW-300-at. Persze, ez lehetne és kellene hozzáadnia néhány költséget, de a $ 4k egy szakasz, különösen azért, mert a kiegészítő funkciók semmi különösek. A puha vas-belsők nem újdonságok (mint ahogyan az IWC is rámutat, a 20. század elején a fliegereken voltak), és sokkal alacsonyabb áron kaphatók órákban. Úgy tűnik, az acél semmi több, mint 316L,replika óra és a vízállóság 6 bar, ami kevesebb, mint sok olcsóbb lehetőség. Végül csak túlságosan úgy néz ki, mintha 3-as betűért fizetsz 2-3K-t, én… W… C… Csak nem látom a fellebbezést, különösen akkor, ha nem megy végbe egy olyan órát, ami lehetett volna sokkal kevesebb.